מזון |
מדד גליקמי |
קישואים ,שום , בצל |
15 |
ירקות ירוקים |
13 |
פולי סויה |
15 |
סוכר ענבים |
20 |
מעדן דיאט |
20 |
עדשים ירוקים שחורים |
22 |
איטריות סויה |
30 |
שעועית ירוקה |
30 |
גרעיני חומוס |
30 |
מוצרי חלב פרה ועיזים |
30 |
גזר חי |
30 |
קינואה |
35 |
אורז בר |
35 |
לחם שיפון |
40 |
קווקר |
40 |
אפונה טריה |
40 |
דלעת |
75 |
פול |
80 |
דובדובן |
32 |
שעורה |
36 |
אפונה יבשה |
32 |
אשכוליות פומלו |
36 |
חלב כל סוגי |
39 |
סוגי שעועית יבשה |
58-44 |
אגס |
54 |
שזיף |
55 |
תפוח |
55 |
פסטה ספגטי |
54 |
אפרסק |
61 |
ענבים |
65 |
אורז אדום חום |
50 |
אורז לבן |
82 |
סלק אדום |
65 |
גזר מבושל |
70 |
בננה |
78 |
לחם פומפרניקל |
70 |
בטטה |
78 |
שיבולת שועל |
77 |
תירס משומר |
77 |
כוסמת |
77 |
פופקורן |
80 |
אננס |
95 |
לחם לבן |
100 |
בייגלה |
105 |
אבטיח |
105 |
ציפס |
110 |
פריכיות אורז |
120 |
תפוח אדמה אפוי |
122 |