ניקוז תזונתי:


1. ניקוז הדם: גזר, לימון, פרות יער, עלי סרפד.
2. ניקוז הלימפה: לימון, בצלים, צנון, גזר, סלרי, תירס.
3. ניקוז הכבד: ארטישוק ,סלק, גזר, סלרי, לימון, סלרי ראש, עולש, זיתים ירוקים, אשכוליות, עלי שן ארי, צנון, ענבים .
4. ניקוז העצבים: משמיש, שקדים ,אספרגוס, חציל ,שיבולת שועל,  בננה, סלק, חסה, ערמונים,  לפת, בצלים, אגס, לוף, תפוחים, שזיפים, תימין.
5. ניקוז הטרול: תצלפים, עולש לבן, גריני חמניות .
6. ניקוז הלבלב: ארטישוק, לימון, ארטישוק ירושלמי.
7. ניקוז הכליות:ארטישוק, אספרגוס, גזר, כרוב, פרות יער, שומר, פול, תות, שעועית ירוקה, בצל,  פטרוזיליה, שורש פטרוזיליה ,אגס, לוף, תפוחים, ענבים.
8.  ניקוז הקיבה: אננס, גזר, תאנים, הל, ציפורן, טרגון, שומר, אניס תימין,צנון.
9. ניקוז המעיין: דובדבנים, תאנים, דלעת, פירות יער, מלון, אפרסק, אגס, לוף, תפוחים, שזיף, ענבים.
10. ניקוז הריאה: שום, סלרי, כרוב אדום, תמרים, תות, חסה, לפת, תפוחים, צנון, ענבים, צימוקים, עלי מרווה, תימין.
11. ניקוז העור: מלפפון, ארטישוק, גזר, סלרי ראש, כרוב, לימון, חסה, פטל, צנון. 
12. ניקוז הגרון: משמיש, פרות יער.
13. ניקוז השדיים: גזר, שומר, שעור, אסב חיטה.
14. ניקוז ההרמונית: דלעת, גזר, עלי סרפד.

ניתן לאוכל הירקות או הפרות שרשומים באותה בכמות מספקת מבושלים או חיים.